Balms worth the Hurraw! (arvonta)

Monday, August 01, 2016

P7181866
* in collaboration with Hurraw!

As you guys know, I'm obsessed with Hurraw! lip balms and I've mentioned them on my blog quite a few times (eg. here, here & here). Hurraw! was kind enough to send me three lip balms of my choice to be tested and reviewed. I want you to know that I am proudly telling you more information on these products as Hurraw! is an ethical brand that I genuinely want to support. All of their products are raw and vegan plus they are made of high quality ingredients.

Varmaan jo tiedättekin, olen ollut Hurraw! huulivoiteiden fani siitä asti, kun ne rantautuivat Suomeen. Blogissakin olen ehtinyt merkin huulirasvoista jo moneen kertaan mainita (mm. täällätäällä & täällä). Sain Hurraw!:n mukavalta väeltä testattavaksi kolme valitsemaani huulivoidetta. Ennen kuin kerron lisää valinnoistani ja kokemuksistani, haluan sanoa, että jaan teille lisätietoa Hurraw!:sta, koska merkin tuotteet kiinnostavat minua aidosti ja tuen myös sen ideologiaa. Hurraw! tuotteet ovat täysin vegaanisia ja valmistettu kypsentämättömistä, korkealaatuisista raaka-aineista.

P7181881

Sun Balm

The Sun balm has an SPF of 15, so it is perfect for summer. We, too often, forget to protect the sensitive skin on our lips from UV light. This balm has a summery smell of both tangerine and chamomile. It leaves a slight light creamy color, which, I believe is due to the SPF feature of the balm. Every time I've left outside I've used this on my lips.

Sun Balm huulivoiteessa parasta on sen aurinkosuojakerroin SPF 15, mikä onkin tärkeää kesällä. Liian usein, unohdamme suojata huulien herkkää ihoa UV-säteilyltä. Tämä rasva tuoksuu eniten  kesäiseltä mandariinilta ja kamomillalta. Huulten pinnalle jää hienoinen vaalea kermainen väri, jonka uskon johtuvan huulivoiteen aurinkosuoja-ominaisuudesta. Joka kerta, kun olen lähtenyt ulos, kyseistä tuotetta on päätynyt huulille.

P7201898

Pitta

The Pitta balm is also a great option for summer. The balm is based on the principles of Ayurveda, the Indian medicine system. While I believe the ingredients are probably beneficial for you, I've focused more on the cooling property of this balm. It smells like mint, coconut and lemongrass, which are one of the main ingredients.

Pitta huulivoide on myös loistava valinta kesälle. Voide perustuu intialaiseen Ayurveda-lääketekniikkaan. Uskon toki, että huulirasvan ainesosat ovat hyväksi, enemmän olen kuitenkin nauttinut voiteen viilentävästä vaikutuksesta. Pitta voide tuoksuu mielestäni eniten kookokselle, mintulle sekä sitruunaruoholle. Nämä ovatkin yksiä tämän huulirasvan pääainesosia.

P7292186

Moon Balm

The Moon balm is my personal favorite out of these three. It is one of the essentials together with the Sun balm. This balm is extra moisturizing and is meant to be worn over night. The best thing is the amazing smell, the combination of blue chamomile and vanilla sure will make you fall asleep. Thanks to the creamy texture and addictive smell, Moon balm has become a stable in my night routine.

Moon balm on ehdoton lempparini näistä kolmesta. Se kuuluu myös Hurraw!:n essentialseihin yhdessä Sun balmin kanssa. Tämä voide on superkosteuttava ja tarkoitettu käytettäväksi yön yli. Paras asia tässä rasvassa on sen huumaava tuoksu, kamomillan ja vaniljan runsas yhdistelmä auttaa nukahtamaan. Ihanan pehmeän koostumuksen ja koukuttavan tuoksun takia Moon balm kuuluu nykyään omaan jokailtaiseen rutiiniini.ARVONTA (SULKEUTUNUT)

Nyt sitten siihen postauksen jännittävään osioon. Viikon alun kunniaksi minä ja Hurraw! halutaan tarjota lukijoille pientä arvontaa. Teillä on mahdollisuus voittaa kolme omaa suosikkianne Hurraw!:lta! Osallistumisohjeet ovat seuraavat:

1. Käy osoitteessa hurraw.fi ja valitse kolme (3) suosikkihuulivoidettasi
2. Jätä kommentti tämän postauksen alle, kerro kolme omaa lemppariasi pienten perustelujen kera (muista jättää kommenttiisi myös toimiva sähköpostiosoite)

Osallistumisaikaa on 10.8.2016 asti. Arvon voittajan heti seuraavana päivänä, palattuani Ranskasta. Ja vaikka arpaonni ei osuisikaan tällä kertaa kohdallesi kaikki te lukijat saatte -20% alennuksen hurraw.fi -sivuilla tehdyistä ostoksista käyttämällä koodia LEOPARDELLA20. Mukavaa viikonalkua ja tsemppiä arvontaan!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Seuraan Bloggerin kautta.
  Mun valinnat:
  Moon Balm (koska varsinkin talvella huulet ovat aamuisin aivan tajuttoman kuivat), Sun Balm (koska noh, aurinko ja punapigmentti...) sekä Lakritsi (koska lakritsi vaan tuoksuu niin hyvälle)!
  taijjja@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Mun lempparit on suklaa, kirsikka ja sitruuna :D rakastan suklaata ja kirsikoita ja sitruuna on ihanan raikkaan tuoksuinen!

  emilia.pennanen@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Mahtava arvonta! :)

  - Ensimmäinen valinta on vaniljahuulivoide, koska rakastan vaniljan tuoksua.
  - Toinen valinta on kirsikkahuulivoide (sävyttävä), koska haluaisin testata sävyttävää huulivoidetta, olen huulipunan suurkuluttaja.
  - Viimeisenä lakritsihuulivoide, koska maku kuulostaa niin erikoiselta ja hauskalta.

  Sähköpostini on feonina@hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Valitsisin Sun Balmin, toivoen että vielä aurinkoa riittää tälle kesää, Papaija-ananaksen koska kuulostaa vaan niin makoisalta yhdistelmältä sekä Unscentedin koska joskus kaikki hajut vaan etoo. enmi1(at)outlook.com

  ReplyDelete
 5. Ihana arvonta! Suosikit ovat Moon Balm, Pitta ja Sun Balm.

  minnalai4(ät)gmail.com

  ReplyDelete
 6. Huulirasvoja tarvii aina! Täällä suosikit ehdottomasti: 1) Vanilja - koska tuoksu!!, 2) Kirsikka - Koska sävyttävä ja tuoksu. 3) Appelsiini, koska vaan aina yhtä ihana haju. Kiitti arvonta vinkistä!

  satu.peratalo@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Itse haluaisin kovasti tuon Moon Balm huulirasvan sillä itselläni on joskus hieman ongelmia nukahtaa ja olen etsinyt tällaista hyväntuoksuista tuotetta joka auttaa nukahtamaan jo vaikka kuinka kauan! Haluaisin myös Papaya-ananas huulivoiteen sillä rakastan kyseistä yhdistelmää sekä sen pakkaus on mielestäni aivan tavattoman suloinen! Viimeinen toiveeni on Lakritsi huulivoide sillä lakritsi on yksi omista lempiherkuistani!

  ida.laukkarinen@gmail.com

  ReplyDelete
 8. Oi että kun ihana arvonta!

  1. Hurraw Papaija-ananas, kaks mun lempparihedelmää yhdistyy tässä joten miten en vois haluta tätä :Dd
  2. Hurraw Sun Balm, tän ehdottomasti haluaisin koska palan kaikist helpoiten naamasta ja vaikkei huulet ole palanu ni ehdottomasti kuivunu auringon paisteesta
  3. Hurraw Green Tea, koska oon vihreän teen addikti ja rakastan sen tuoksua yli kaiken, joten enemmän ku mielelläni kantaisin sitä tuoksua huulilla ;D

  juulia.pirttisalo@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Oi, ihana arvonta. Oon niin pitkään halunnut näitä testata, jospa nyt onni potkaisisi!
  1. Moon Balm, oon aina aika ajoin taistellut nukkumisen kanssa ja nyt on jälleen sellainen jakso meneillään ja kirjotukset tekevät tuloaan, joten kaikki mikä vain helpottaa nukkumista olisi erittäin tervetullutta.
  2. Lime, tykkään pirtsakoista tuoksuista ja väreistä, joten tämä olisi mitä mieluisin. Päivän mittaan kaipailen aina pientä piristystä, kun välillä energiatasot saattaa ihan yllättäen laskea totaalisesti.
  3. Vanilja, viimeinen valintani on vanilja, sillä olen aina tykännyt vaniljan tuoksuisesta kosmetiikasta. Vanilja on niin mukavan pehmeän ja rauhoittavan tuoksuinen, mitä tällainen stressikimppu todellakin kaipaisi :,D

  sannakkain@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Ananas & Papaija: Kuulostaa niin ihanalta ja kesäiseltä. Lisäksi uutuus, joten olisi kiva kokeilla.

  Minttu: Olen hulluna minttuun, kaikki missä on minttua, on herkkuani. Pätkikset, mariannet, mojitot ;)

  Kahvi: Ehkä tämän käyttö vähentäisi kahviriippuvuuttani työaikana käytettynä ;)

  anna_88@luukku.com

  ReplyDelete