It's not a goodbye, just a see you later

Thursday, August 06, 2015

P8039146P8039167

This summer has gone so fast. A lot has happened and now that it is almost time for me to start my senior year in high school it also knows lots and lots of pressure and stress building up. Actually almost right after our trip to the States I realized how I get more and more stressed every day.
The summer is almost over and it means getting ready for a new period in life. It hasn't been very easy for me to decide that maybe the next semester also means the end of blogging for a while or at least writing here less often. Even if it's hard for me, since the blog has been a very important hobby, I guess it is better to use most of my spare time for school and preparing for the future. This would have happened sooner or later, I have had the hunch for a while now. I'm sure I'll come back here whenever I do have the time and make a nice post for you guys. It is just that I wanted to let you know what has been going on and why there will probably be long breaks coming. Remember you can always follow me on Instagram @ellamatleenae. I'll see you later 

Kesä on mennyt niin nopeasti. Paljon on tapahtunut ja nyt, kun mun on melkein aika aloittaa lukion viimeinen vuosi, tietää se myös paljon stressiä. Oikeastaan heti Jenkkimatkan jälkeen tunsin, kuinka stressiä tulevasta alkoi kerääntyä päivä päivältä enemmän. Kesän loppu tarkoittaa valmistautumista uuteen jaksoon. Ei ole ollut helppoa ajatella, että ensi lukuvuosi tarkoittaa ehkä myös bloggaamisen loppua hetkeksi tai ainakin harvemmin postaamista. Vaikka se onkin vaikeaa, sillä blogi on ollut mulle tärkeä juttu, luulen, että nyt kuitenkin kannattaa kaikki ylimääräinen aika käyttää koulua ja tulevaisuutta varten. Tämä olisi kuitenkin tapahtunut enemmin tai myöhemmin, sellainen aavistus mulla on ollut jo pitkään. Olen varma, että tulen tänne kirjoittamaan postauksia, kunhan mulla on siihen oikeasti aikaa. Halusin vain kertoa teille mitä on ollut meneillään ja miksi ensi syksynä ei niitä postauksia täällä hirveän usein varmaankaan tule näkymään. Muistakaa, että voitte seurata mua kuitenkin Instagramissa @ellamatleenae. Kiitos ihanista kommenteista, nähdään myöhemmin 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tsemppiä abivuoteen! Tiedän kokemuksesta että se on vaikeaa, mutta koita kuitenkin olla stressaamatta liikaa ja myös nauttia niistä viimeisistä hetkistä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 En ollut vieraillut bloggerissa ollenkaan tauon aloittamisen jälkeen, joten siksi pääsin vastaamaan vasta nyt :) Mieli tekisi kyllä joka päivä jatkaa, mutta ei vaan aika riitä.

      Delete