Finally summer

Wednesday, June 03, 2015

P5307121

Hi there! I'm very happy to tell you that I'm back. Even though it wasn't a long break I had from blogging it gave me some free time to think and also, as you may noticed, edit this layout. Yeah, the outlook of my blog changed quite a lot but as the saying goes, a little change is always good, right? Also as you can see I decided to start writing the posts in English again. Last time I had to give up since it took so much more time to write everything twice, in English and then in Finnish but we'll see how this goes. 

Moi! Ei mennytkään kovin kauaa, ennen kuin palasin taas takaisin. Kyllä mä sen arvasinkin, etten pysty kauaa olemaan blogista erossa. Ja sillä aikaa, kun pidin pientä taukoa postausten kirjoittamisesta, keskityin ulkoasun muokkaukseen. Niin kuin näette, niin aika paljon on muuttunut, mutta vaihtelu virkistää, vai mitä? Ja nyt on taas ihan senkin takia vähän enemmän intoa kirjoittamiseen ja kuvaamiseen. Toisaalta myös tuo ihana valoisuus ja vehreys antaa kuvaamiseen enemmän intoa. Palasin taas kirjoittamaan postaukset myös englanniksi. Ainakin kesän ajaksi aion jatkaa näin ja katsotaan sitten miten käy kun syksy tulee... Mutta ei nyt puhuta siitä enempää.

P5307107P5307059

Last Saturday I was celebrating my friend's graduation. I finished the school on Friday, so the day before and if you look at the pictures you can tell it felt like summer, finally!

Viime lauantaina pääsin ihanan ystäväni ylppäreihin. Oli vihdoin niin kesäinen fiilis, kun aurinko paistoi ja puutarha oli värejä täynnä.

P5307091P5307104

Hope you liked this post, have a good one! 

Ihanaa päivää sinne, ensi postaukseen!

You Might Also Like

2 kommenttia