Good vibes only

Friday, May 15, 2015

P3216775

Mun huoneen lipasto oli ollut varmasti yli puoli vuotta kynttilöiden koristama, kunnes vihdoin viime viikonloppuna iski luovuusinto ja tein tekstitaulun noiden talvisten kynttilöiden tilalle. Tykkään aina vähän vaihdella koristeita ja esineitä ja uusi taulu kyllä piristää ja on kivaa vaihtelua.

P3216776

Näissä yllä olevissa kuvissa näkyy siis vanha järjestely ja alla taas kuvia siitä, miltä lipaston päällinen nyt näyttää. Pakko muuten sanoa, että toi tapetti on todella räikeä, varsinkin näissä kuvissa, kun se on tässä ainoa tausta. Kyllä mä siitä silloin tykkäsin, kun se laitettiin, mutta maku on muuttunut sen suhteen ja puhdas valkoista seinää oon jo pidemmän aikaa kaivannut. No, ei se nyt kamalakaan ole, ainakin persoonallinen.

P5127033

Kokokevään ja syksynkin oon ollut aika hyvällä tuulella ja onnellinen koko ajan. Siitä tuli idea tälle taululle, vaikkakin tuota tekstiä kyllä löytyy monestakin paikkaa. Se kuitenkin sopii hyvin tähän hetkeen ja piristämään mieltä.

P5127031

Itse tykkään kyllä. Asia mistä taas en tykkää, on se että uudistuneesta Flickristä jaettujen kuvien laatu on näköjään ihan kamala. Harmi siis, että kuvat näkyvät niin suttuisina, mutta eipä sille mitään voi.

P5127025
Mitä tykkäsitte muutoksesta? Vaihteletteko tekin sisustusesineitä vuodenaikojen mukaan?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihana taulu! Ja kyllä mäkin tykkään muuttaa pikku juttuja huoneessani aina aika ajoin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Pikkujutut on parhaita, koska niiden avulla oikeesti voi tehdä vaikka mitä kivoja muutoksia ja vaihdella huoneen ilmettä :)

      Delete