The best summer ahead

Sunday, April 19, 2015

P4196878

Tämän taulun olette nähneet blogissani ehkä aiemminkin. Tein sen monta vuotta sitten, sillä ajatuksella, että kirjoitan siihen kaupungit, joihin haluan palata vielä uudestaan ja joissa haluan päästä käymään. Voin sanoa, että vuosia myöhemminkin nämä kaupungit lukeutuvat listaan paikoista, joissa haluan vierailla. En halua millään tapaa leveillä, mutta olen ollut niin iloinen ja innoissani ja halusin vihdoin tulla kertomaan teillekin, että kesällä pääsen taas palaamaan lempikaupunkiini of all time! Taulussanikin se on ensimmäisenä, sillä se on saanut erityisen paikan minussa. 

Näyttökuva 2015-4-19 kello 16.11.36

New York on ollut lempikaupunkini niin pienestä asti kuin muistankaan. Minulla on muistikuvia nelivuotiaasta itsestäni rattaissa laulamassa lastenlaulua Manhattanilla, mutta myös paria päivää sen jälkeen seuranneesta aamusta, jolloin heräsin tunnin välimatkan päässä New Yorkin keskustasta katsomaan uutislähetystä nine elevenista. Tärkeitä muistoja.

P4196841

Vaikka en tauluni kaupungeista ole missään muualla vielä käynyt, olen onnekas ja erittäin kiitollinen, että olen päässyt käymään lempikaupunkgissani menneinä vuosina ja että pääsen sinne palaamaan taas tänä kesänä. Mulla on ollut koulussa nyt kevään aikana ihan hirmukova kiire ja tärkeitä deadlineja tulee koko ajan lisää. Tiedän, että jos en nyt keväällä saisi kaikkea suunnitelmaani tehdyksi, tulisi tämä matka huonoon aikaan, mutta olenkin yrittänyt ahkeroida kunnolla, ettei kesälle jäisi niin paljoa tekemistä. Sillä silloin kun jotain oikeasti todella kovaa odottaa, on motivaatiota tehdä töitä sen eteen. Odotan kesää ja matkaa kyllä niin innolla. Inspiroitumista, uusia ihmisiä, uusia kokemuksia, uusia paikkoja... En tiedä teistä, mutta minusta koko kaupunki on ihmeellinen ja tällä kertaa haluankin päästä kiertämään myös muita kaupunginosia vielä tarkemmin. Minkälaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. New York on kyllä ehdottomasti sellainen paikka, jossa on vielä päästävä käymään, en ole nimittäin koskaan siellä ollut! Tsemppiä loppukevään koulujuttuihin :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Kannattaa ehdottomasti käydä kyllä :)

      Delete