Eggplant burgers, yes please!

Sunday, April 12, 2015

P3296788

Tekisikö mielesi kokeilla jotain uutta ja erilaista? Jos tykkäät munakoisosta, hampurilaistyyppisistä koottavista annoksista ja upeista makuyhdistelmistä, kannattaa kokeilla munakoisopurilaisia. Idea on sama kuin bataattihampurilaisissa, mutta nyt leipvän asemassa toimiikin vain munakoiso ja täytteet ovat hieman erilaiset kuin normaalissa burgerissa. Tein näitä kerran viikonloppuna, oli kyllä mukavaa vaihtelua ja aika helppo ja nopea reseptikin!

P3296795

Paistoin suolatut ja itketetyt munakoisokiekot oliiviöljyssä pehmeiksi. Täytteeksi laitoin aurinkokuivatullatomaatilla ja timjamilla maustettua kvinoaa sekä paria paksua mozarellasiivua. Tarjoile raikkaan rucolan kanssa. Jos näitä on syömässä pääruoaksi, kannattaa varata ehkä kaksi purilaista henkilöä kohden. Toisaalta siitä tuli kyllä jo aika täyteen, joten varmasti yksi valtavankokoinen oikein täyteenahdettu purilainenkin riittää. Aikaa tähän taisi mennä vajaa puoli tuntia, joten nopeutensa puolesta nämä käyvät hyvin myös arkiruoasta!

P3296797

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Oi näyttääpä hyviltä, pakko kokeilla!:) Tarjoillaanko noi siis kylminä vai lämpiminä? Ja jos lämpiminä niin lämpeneekö mozzarella tuolla välissä vai pitääkö se lämmittää erikseen?

  kenzicatariina.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista!
   No lämpiminä sillä tavalla, että se quinoahan on juuri keitetty ja munakoisot paistettu, joten mozarella kyllä sulaa sinne vähitellen. Mutta jos haluat juustosta ihan sulaa, niin ehkä sitten kannattaa vaikka paistaa vähän pannulla. Itselleni kyllä kelpasi mainiosti noinkin :)

   Käyn kurkkaamassa sun blogin!

   Delete