Best things at the moment

Sunday, March 29, 2015

Sain haasteen, jossa mun pitää kertoa tämän hetken parhaita asioita. Oon tehnyt yhden kerran haasteen aiemminkin joskus blogin alkuaikoina, mutta ajattelin, etten taida tehdä niitä enää toiste. Tämän idea oli kuitenkin ihan kiva. Voisin ilman minkäännäköistä haastettakin tulla blogiin kertomaan, mikä tekee iloiseksi juuri nyt, joten päätin kaikesta huolimatta toteuttaa tämän. Eiköhän aloiteta!

P9215032

Kevään ja kesän tulo on ihanaa. Rakastan herätä aamulla aikaisin auringonvaloon. On ihanaa käyttää kevätvaatteita, sillä musta niitä asujakin on aina paljon helpompi suunnitella ja toteuttaa silloin. Olo on myös paljon pirteämpi kuin talvella!

P3296798

Salilla olen käynyt jo pitkään, mutta juoksumatolla en ole siellä ikinä oikein viihtynyt varttia pidempään. Oon kuitenkin jo pitkään halunnut taas innostaa itseäni juoksemaan ja nyt muutamalla viime kerralla on mennyt ihan tosi hyvin. Näköjään se on eniten päästä kiinni. Nimittäin minä jos asetan itselleni tavoitteen, niin sitä ei sitten aliteta eikä seuraavalla kerralla enää tyydytä edelliseen tulokseen, vaan aina pitää parantaa. Kunnon päässä pysyvät kuulokkeet ja hyvä musiikki auttavat myös!

P3226782
Nicecreamia on tullut tehtyä pari kertaa viikon sisällä ja voin sanoa, että näin tulee varmasti myös jatkumaan. Katsokaa edellisestä pohjauksesta kuvan herkkuun ohje, jos kiinnostaa! Tää on kyllä parasta just nyt.

Ylhäällä oli kuvallisesti muutamia juttuja joista on tullut hyvä mieli. Yleisesti mut tekee onnelliseksi päivittäiset pienet asiat. Liikunta, ulkoilma ja ruoka pitää yllä sellaista hyvää oloa. Inspiroituminen ja unelmointi on myös sellaisia asioita, joista tulee hyvälle tuulelle ja jotka innostavat. Voin kyllä sanoa, että vaikka koulussa on aika paljon meneillään tällä hetkellä ja niin monta asiaa on muistettavana, en ole pitkään aikaan voinut kovinkaan huonosti. Päinvastoin, elämä on oikein ihanaa tällä hetkellä ja I feel happy very happy!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi kuinka ihana postaus! <3 Sulla on muutenkin tosi kiva blogi ja hieno ulkoasu :)

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    ReplyDelete