Wanhat 2015

Saturday, February 14, 2015

P2136159 - Versio 2

Eilinen oli kyllä yksi todella ihana ja ikimuistoinen päivä! Hauskaa oli ja olisin ehdottomasti halunnut tanssia vielä enemmän, vaikkei sitä tanssia, seisomista ja liikettä todellakaan eilisestä puuttunut. Päivä venyi 20-tuntiseksi, mutta sen jaksoi hyvällä asenteella ja tunnelmalla, mitkä meillä kaikilla wanhoilla näytti olevan, enkä itse ainakaan olisi halunnut päivän loppuvan.

P2136194

Asuuni olin tyytyväinen, sillä sain toteutettua visioni. Mekko on ostettu Turkista syyslomalla ja hiuskorun tilasin pari viikkoa sitten Asokselta. Kampauskin oli aika suunnitelmien mukainen, mutta meikin kanssa tuli sitten vähän ongelmia, sillä vaikka alunperin tiesin pystyväni tekemään meikin itse, halusin silti meikin ammattilaiselta. No kävikin niin, että paikan "kosmetologi" ei osannutkaan meikata tarpeen vaativalla tasolla, eikä pystynyt toteuttamaan toiveitani, joten jouduin aika kiireessä tekemään korjauksia ja parannuksia meikkiini autossa matkalla kouluun.

P2136212 - Versio 2

Vaikka aamulla meikin jälkeen vähän harmittikin, niin piti vain jatkaa hymyssä suin. Koko päivä tästä eteenpäin onnistui kuitenkin tosi hyvin.

P2136369 - Versio 2

Musta oli tosi kiinnostavaa nähdä kaikkien juhlalookit. Ne eriväriset ja -malliset mekot sekä upeat kampaukset ja meikit. Omia lempparini olivat suurimmilta osin, yllätys yllätys ne, jotka muistuttivat omaa mekkoani, heh.

P2136161 - Versio 2

Uskomaton ja ihana päivä, jonka tulen varmasti muistamaan!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Oot kyllä ollut todella kauniina tanssimassa ja sun mekkokin on aivan ihana! Wanhat on kyllä sellainen päivä, jonka tulee muistamaan varmasti koko loppu elämän :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Pinja paljon ihanasta kommentistasi<3 Ja oot niin oikeessa, ton päivän tulee vaan muistamaan!!

   Delete

 2. Ihania kuvia!

  Bea

  ReplyDelete
 3. Oh oon niiiin katellinen kun en saa ite vielä tollasta mekkoa!! Vielä vuos pitää odottaa :D onneks on mekko jo aika hyvin suunniteltu heheh :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noh vuosi ehtii mennä nopeammin kuin huomaatkaan. Ainakin itse yllätyin, kun yhtäkkiä oli jo omat wanhat kohdalla, vaikka vasta äskenhän olin katsomassa edellisten kakkosten tansseja :) Ja se asun suunnittelu on kyllä yksi hauskimmista jutuista tässä hommassa ;)

   Delete
 4. Hieno mekko sulla!, ihanaa nähdä välillä näitä kapeamman mallisia mekkoja. Jotenki mun silmään näyttää jollain tapaa ns. Arvokkaammalta kuin ne "vaaleanpunaiset tylliunelmat"...harvemmin ne oikeatkaan prinsessat niihin pukeutuu. Toivottavasti oli ihana "prinsessa päivä"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon Senja! Itsekin tykkään paljon enemmän kapeammista mekoista, näitä kun voi vielä parhaassa tapauksessa käyttää myöhemmin tulevaisuudessa :) Ihana päivä oli kyllä, yksi unohtumattomimmista!

   Delete
 5. Ootpas ollu kauniina! Tosi ihana ja erilainen wanhojen look, yleensä tosiaan niitä kermakakkuja näkee.:) Ja toi hiuskoru on just täydellinen tohon tyyliin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon, ihana kommentti<3 Ja itsekin tykkäsin tästä, vähän erilainen ja hiuskoru viimeisteli tän ihan kivasti :)

   Delete