Snack ideas #3

Monday, February 09, 2015

P2036045

Hedelmäthän ovat se klassinen välipalavaihtoehto, mutta jos niihin on jo vähän kyllästynyt, niin kannattaa testata nice creamia. Se on kuin jäätelöä, mutta vain hedelmistä. Pääosin banaanista, mutta tämän postauksen annoksessa olen käyttänyt myös hiukan marjoja väriä ja makua antamaan, niin kuin kuvista varmasti huomaa.

P2036046

Ohje on erittäin helppo. Yksinkertaisimmillaan tarvitset vain jäisen banaanin lohkoina. Tässä kuitenkin ohje postauksen annokseen.

Marjainen nice cream

1 pakastettu banaani lohkoina
kourallinen jäisiä marjoja
...

päälle

maapähkinävoita
kuivattuja hedelmiä
siemeniä
pähkinöitä

Blendaa jäiset banaanilohkot ja marjat kuohkeaksi. En omista blenderiä, joten en pakastanut banaania ihan jäiseksi ja muussasin sen sauvasekoittimella marjojen kanssa. Laitoin "jäätelön" takaisin pakasteeseen (noin puoli tuntia - tunti riittää) ja sekoitin välillä. Pähkinät ja maapähkinävoi ovat ihan hyväksi tuohon päälle. Niistä elimistösi saa terveellisiä rasvoja ja proteiinia, energiaa iltapäivääsi varten (pähkinävoi sisältää myös magnesiumia sekä antioksidantteja, kuten e-vitamiinia). Kuivatut hedelmätkin ovat kivoja, mutta ne ovat annoksessa enemmänkin sattumina ja maun takia.

P2036052

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä, tätä täytyykin kokeilla! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ole hyvä :) ja joo hei kokeile ihmeessä!

      Delete