One week...

Friday, February 06, 2015

P2066139

Arvaatteko ensimmäisestä kuvasta aiheen? - Wanhat lähestyvät hurjaa vauhtia ja enää on viikko siihen, että me kakkoset ollaan esittelemässä tanssitaitojamme ja no, että me ollaan niitä vanhoja... Vastahan mä olin katsomassa nykyisten abien tansseja, miten vuosi meneekin niin nopeasti? Tässä postauksessa muutama maistiainen siitä, mitä mä pistän tuona kyseisenä päivänä ylleni.

P2066136

Tiesin jo aika alusta asti, minkälaisen lookin haluan omiin wanhoihini. Mekosta, hiuksista sekä asusteista mulla oli päässäni valmiina visio,  mutta sen vision toteuttamiseen meni tietysti aikaa. Vaaleita sävyjä kaikki ja kenkinä ehdottomasti ballerinat, sillä niillä on helpoin tanssia, enkä halua olla kaikkia päätä pidempi. Koko mekkoa en halua vielä paljastaa, mutta lupaan että näette sen myöhemmin.

P2066141
Näin muuten viime yönä unta ensi viikon perjantain tulevasta kampaajakäynnistä. Hiuksiin meni todella paljon aikaa ja kampaaja alkoi lisäillä niihin kaikenlaisia helmikoristeita oman mielensä mukaan. Lopputulos oli aika kamala. Onneksi tämä oli vain unta, toivottavasti kaikki menee sitten todellisuudessa nappiin. En kyllä malta odottaa!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi että, toi prinsessapäivä on niin ihana! Nauti <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, aion! Pitkä päivä tulossa, mutta varmasti unohtumaton :)

   Delete
 2. Varmasti tulee olemaan ihan mahtava päivä, ota kaikki irti!♥ Tosi ihana tunnelma täällä blogissa ja kirjotat kivasti :-)
  http://littlewisher.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Suvi ihanasta kommentistasi, mukava kuulla! Aion todellakin nauttia ensi perjantaista! Nyt käyn vilkaisemassa sun blogia :)

   Delete