Breakfast in the city

Tuesday, February 17, 2015

P2176501

Kuvien ja otsikon mukaan on helppo päätellä, minkälaisissa merkeissä tämä päivä starttasi. Käytiin nimittäin mun ystävän kanssa aamupalalla Sis. Deli + Caféssa, joka oli paikkana aito ja viihtyisä. Sisään astuessa tuli hyvälle tuulelle ja innostui entisestään. Voin ihan reilusti todeta, etten pitkään aikaan ole syönyt noin hyvää aamupalaa missään. Tämä voitti helposti monet hotelliaamiaisetkin, mitään en jäänyt kaipaamaan ja siksipä ajattelin kertoa teille vähän lisää kyseisestä paikasta.

P2176475

Tarjottavia oli sopiva määrä ja monet olivat hieman erikoisempia, eikä niitä tarjota ihan joka aamupalapaikassa. Itse tykkäsin suolaisista jutuista eniten kotitekoisesta hummuksesta, pestosta sekä marinoiduista kesäkurpitsoista ja tomaateista, niin hyviä! Myös erilaisia tahnoja (olivat muistaakseni raakoja) löytyi pöydältä monta purkkia. Toki tarjolla oli myös kananmunaa, juustoja, salaattia ja paljon erilaisia tuoreita leipiä.

P2176495

Mysliosastolta löytyi juuri niitä juttuja, joita itse tykkään lautaselleni laittaa. Pöydässä oli mm. soijajogurttia, rahkaa, spelttimysliä, pähkinöitä ja siemeniä, marjoja, hilloja... 

P2176482

Juomapuoli oli myös ihan kattava: sitruunavettä, tuorepuristettuja mehuja, kahvia, sekä paljon erilaisia teelaatuja irtoteenä tai pussista.

P2176487

Makeampana syötävänä oli kardemumman makuista pannukakkua, jota itse otin melonin, mustikoiden, pähkinöiden sekä saksanpähkinätahnan kanssa. Sekin oli hyvää.

P2176497

Ihmettelin, kuinka nämä kaikki oli saatu mahdutettua edes tarjolle, sillä lisäksihän paikassa myydään paljon muitakin tuotteita ja tilallisesti se oli aika pieni. Uusi suosikkipaikka taisi siis löytyä ja tuonne suuntaan varmasti vielä monet kerrat, suosittelen teillekin. Aamiaisen jälkeen kävelimme vielä kaupungilla ihastellen kauniita rakennuksia ja keväistä säätä. Tämä aamupäivä oli kyllä yksi parhaista pitkään aikaan!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Näyttää ja kuulostaa superhyvältä, pakko käydä kokeilemassa joskus! :)

    ReplyDelete