Snack ideas #2

Saturday, January 31, 2015

P1206005

Arvaatteko jo ensimmäisestä kuvasta, minkä välipalaidean aion tänään jakaa? Musta tuntuu, että tämän kerran ideaa on hehkutettu jo vuosia, eikä kukaan voi olla keksimättä tätä. Smoothie on helppo ja nopea tehdä ja siitä voi varioida itselleen sopivanlaisen. Voit tehdä siitä juuri niin terveellisen ja ravintorikkaan kuin tahdot. Monet saattavat lisäävät joukkoon esim. proteiinijauhetta, mutta en itse koe sitä tarpeelliseksi, eikä meillä ole kaapissa ikinä ollutkaan minkäänlaisia ravintolisäjauheita.

P1206010
Banaania, jäisiä mansikoita, itsetehtyä mantelimaitoa

+ Smoothiet ovat nopeita valmistaa ja mukaan voi laittaa melkein mitä vain, mistä itse tykkää (uskon kuitenkin, että yksinkertaisuus on tässä se juttu, sillä liian monien raaka-aineiden makujen yhdistäminen voi vain pilata maun).
- Harmi, ettei näitä oikein voi ottaa mukaan esim. pitkiksi koulupäiviksi, sillä säilytys pitäisi olla tietysti kylmässä. Tokihan valmiin smoothien voi käydä ostamassakin.

Itse rakastan smoothieita, varsinkin marjaiset sekä banaani-avokado ovat lemppareita (varmaan siksi, etten ole kovinkaan monen muun makuisia edes maistanut). Meillä ei kotona ole blenderiä, joten käytän näiden tekemiseen ihan sauvasekoitinta. Blenderiä olen kuitenkin todella pitkään halunnut, joten tulen varmasti sellaisen hankkimaan jossain vaiheessa.

Onko teillä jotain lempparismoothie-reseptiä?

You Might Also Like

0 kommenttia