Floral

Tuesday, January 06, 2015

P1065898
Viimeinen lomapäivä ja huomenna on taas paluu arkeen. Kukaan tuskin hinkuu takaisin sinne koulunpenkille kovin innoissaan. On vain pakko miettiä, että kaikilla on sama tilanne. Onneksi on pikkuhiljaa tulossa kevät: päivät kirkastuvat ja ilmat lämpenevät. Voi huomata piristyvänsä.
P1065900
Viimeisenä lomapäivänä halusin vain viettää rauhallisen rentouttavan päivän ja tehdä jotain mukavaa. Meikkasin pitkään, tein kunnolla meikkipohjan, varjostukset, silmämeikin jne... Laitoin taas vaihteeksi hameen ylleni. Käytiin ottamassa muutamat asukuvat, jotka kuvittavat tätä postausta. Kävin kävelyllä kauniissa ilmassa. Ulkoilma tekee ihmeitä, vaikkei kyllä tänään viihdyttykään siellä kovin kauaa kylmyydestä johtuen.
P1065915
Asusta kyllä tykkäsin. Se eroaa ehkä hieman mun normaalista tyylistä ja hiuksetkin oli tällä kertaa ylhäällä, mutta vaihtelu virkistää. Oikeastaan tällä kertaa asu rakentui meikin ympärille.
P1065917
paita H&M | hame eBay(?) | kengät Dinsko
P1065942
Ylhäällä vielä ehkä vähän parempaa kuvaa siitä meikistä, joka sekin kyllä erosi ihan täysin väreiltään normaalista, arkena en tosin yleensä edes käytä luomiväriä.
Ei mulla muuta tällä kertaa kuin että nauttikaa tästä illasta! 

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Oi ihania kuvia ja muutenkin suloinen blogi sulla! Noi reseptipostaukset vaikuttaa niin hyviltä että tässähän tulee ihan nälkä... Taidanpa liittyä lukijaks :))

  http://outtamyheart-sara.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi! Tervetuloa lukemaan :))

   Delete