December beauty favorites

Tuesday, January 13, 2015

P1135957
Hurraw!-huulirasvan sain joulukuussa ja tämä on varmasti paras huulirasva, mitä olen ikinä kokeillut. Koostumus on täydellinen puhumattakaan ihanasta kookoksen tuoksusta. Tuoksuvaihtoehtojahan näitä on vaikka mitä, esim. vihreä tee, mutta luulisin, ettei Suomesta vielä saa niitä kaikkia. Äitini osti tämän Lifesta. Hoitaa siis ihanasti ja kosteus pysyy huulilla pitkään. Suosittelen lämpimästi!
P1135959
DIY lip balm / cream blush on ollut kovasti käytössä joulukuun aikana, ja on oikeastaan edelleen melkein päivittäin. Itse käytän tätä yleensä poskiin, vaikka alunperin olinkin sen ajatellut huuliin käytettäväksi. Se tuo aika luonnollista hehkua kasvoille ja parasta on se, että sävyn tähän voi päättää ihan itse. Tein tästä silloin aikoinaan postauksenkin ja superhelpon ohjeen löydätte täältä.
P1135960
Sephoran matkapaletin ostin Ranskasta ja se olikin koko viime kuun lopun mukana reissussa. Se on niin kätevä sillä pienestä koostaan huolimatta siinä on luomivärit ja huulikiillot sekä poskipuna, kaikki todella hyvissä sävyissä. Mulla ei tämän lisäksi tainnut ollakaan muita luomivärejä tai poskipunaa edes mukana. Kuva muuten vähän vääristää noita sävyjä ja esim. tuo poskipuna on luonnossa korallisempi.
P1135961
Lancômen Doll Eyes -maskara matkakoossa sekin, pääsi lomalle mukaan, eikä mun muuta ripsiväriä tarvinnut pakatakaan. Pienet matkatuotteet helpottavat kyllä kummasti, kun on otettava paljon tavaraa mukaan, niin ei ehkä halua alkaa raahaamaan kaikista sitä täysikokoista mallia.


Joulukuulta mulla siis kertyi neljä suosikkia ja kaikki sattuivat olemaan kauneusjuttuja. Mieleeni ei nimittäin tullut enää muuta, enkä halunnut alkaa väkisin tunkemaan tänne jotain tuotetta. Hyvää viikonjatkoa sinne!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hurraw!-huulirasvoja myydään myös sokoksella ja ihan samaa mieltä että tuoksu on hyvä, parempi kuin useimmissa tuoksuvissa huulirasvoissa.

    ReplyDelete