My Christmas Eve

Friday, December 26, 2014

PC245768
Ajattelin tehdä postauksen jouluaatosta. Kuvia tuli otettua, mutta monista tuli aika tummia ja suuri osa oli myös ihan itselleni, ei niinkään tänne blogiin. Räpsäisin kuitenkin muutamia tännekin laitettavaksi.
PC245770
Jouluaamuna on vaan niin ihana herätä. Aamu on rauhallista ja yleensä heti herättyäni normaalista arkitavoistani poiketen menen sohvalle ja katson joulupukin kuumaa linjaa. Tämä on jouluperinne, vaikka tänä vuonna en sitä kyllä kokonaan katsonutkaan.
PC245802
Aattona laitoin päälle vanhan konfirmaatiomekkoni, jota en ole muulloin oikeastaan käyttänytkään. Keskipiste asussani oli kuitenkin hiukset. Laitoin ne letille ja sitten pään päälle. Tykkäsin tosi paljon lopputuloksesta, joka oli vähän erilaisempi kuin mitä mulla yleensä on, ja aion varmasti tätä kampausta tulevaisuudessakin käyttää.
PC245832
Aamupäivällä meille isovanhemmat ja syötiin puuroa ja muita jouluherkkuja. Pähkinät pääsivät meillä tänäkin vuonna kahvipöytään ja mukana oli myös mun tekemiä raakabrownieita, joiden reseptin tulen tännekin pian jakamaan.
PC245842
Jouluillallisella meillä oli sekä perinteisiä laatikoita ja muita jouluruokia, mutta myös mm. ihania salaatteja ja paistettuja punajuuria. En itse tykkää ihan kaikista jouluruoista, joten on kivaa kun on myös muunlaisia syötäviä tarjolla.
PC245844
PC245857
Iltaan kuuluui myös lahjojen jako, mikä on sekin aika kiva osuus päivästä. Iän myötä sen tärkeys on vähentynyt, mutta onhan se aina kiva nähdä mitä sieltä paketista löytyy...
PC245861
Juustot on ihan mun lemppari ruokaosuus. Ne on vaan niin hyviä!
PC245834
Toivottavasti teilläkin oli ihana jouluaatto!

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Mun piti myös tehdä ite piparkakkutalo, mut se vähän jäi haha :D Tarkotus oli antaa se kummeille lahjaksi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Niin, joulun alla tuntuu aina olevan kiirettä ja hyvä, että itsekin sain kaiken ajoissa valmiiksi :)

      Delete