Karamellinen kaurapuuro

Thursday, December 18, 2014

Näyttökuva 2014-12-18 kello 10.39.22

Tällä kertaa luvassa on helppo ja yksinkertainen puuroresepti, jota olenkin käyttänyt parina aamuna tällä viikolla. Olen aina tykännyt puurosta, sitä on helppo valmistaa ja makukin on musta tosi hyvä (en ole vielä kertaakaan maistanut pahaa puuroa). Se myös lämmittää ihanasti kylminä talviaamuina ja täyttää hyvin, eli oiva startti päivälle. Kuluneen vuoden aikana olen selaillut vähän uudenlaisempia puuroannosreseptejä ja kokeillut eri makuyhdistelmiä, myös tuorepuuroista on tullut joka viikkoinen pelastus aikaisiin aamuihin sen nopeutensa ansiosta. Tässä tulee nyt kuitenkin yksi lemppareistani, karamellinen kaurapuuro. Alla kuvissa on kaikki mitä tarvitset.
Näyttökuva 2014-12-18 kello 17.10.09
Itse käytin tällä kertaa Fazerin Alku-puurohiutaleita. Tämä puuro on kaurapohjainen, mutta sisältää lisäksi myös erilaisia jyviä sekä siemeniä. 
Näyttökuva 2014-12-18 kello 17.19.04
Sitten kastikkeeseen, johon muussasin puolikkaan banaanin taateleiden kanssa. Kannattaa lämmittää seosta vaikka mikrossa, jos käytät haarukkaa. Yhtenä aamuna lisäsin tuohon mukaan vielä kardemummaa, kanelia ja neilikkaa, jouluisia makuja siis. Toisena laitoin vain nokareen maapähkinävoita (kuvissa on tuo jälkimmäinen seos). Kummatkin toimivat hyvin! Tähän voi tietysti heittää sekaan mitä vain mistä tykkää. Sitten vain kastike puuron päälle, muutama saksanpähkinäpala   joukkoon ja sitten vain nauttimaan!
PC175670

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oijooi pakko testata joskus! Kuulostaa hyvälle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kannattaa todellakin kokeilla! :)

      Delete