Happy holidays

Sunday, December 21, 2014

PC205683
Eilinen oli hyvä päivä. Vaikka se alkoikin vähän huonosti (ennen kuin olin lähdössä kouluun, housuistani repesi vyölenkki irti, näppäränä sain sen kuitenkin myöhemmin korjattua), niin koko loppupäivä mulla oli vain niin hyvä mieli. Koulun joulujuhla ja vihdoinkin joululoma, mikä tuntui kyllä vähän epätodelliselta, eihän maassa ollut eilen edes lunta. 
PC205686
Juhlan jälkeen mun päivään sisältyi kaverin kanssa syömässä käyntiä ja toisen kaverin näkemistä. Illalla kotiin tullessa oli tosi rento olo. Eikö oikeesti mitään läksyjä? Istuin kai sen loppuillan rauhassa, löysin uuden ihan mahtavan blogin ja luin sen postaukset melkein kaikki läpi, luin vähän aikaa kirjaa ja söin hyvää iltapalaa.
PC205690
Tänäänkin oli kivaa, kävin salilla ja leivottiin pipareita joulumusiikin soidessa taustalla. Lomailu on ihan parasta! Ihanaa loman alkua kaikille ja hyvää loppuiltaa!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mulla oli kans ihan epäuskoinen olo loman alkamisen suhteen, eikö siis tosiaan ole mitään läksyjä tai tarvitse laittaa herätystä huomiseksi?!:D Ihanaa lomaa ja joulua sullekin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi lunta on kuitenkin maassa nyt ihan kunnolla! Kiitos paljon ja ihanaa joulua sullekin :)

   Delete
 2. Sulla on ihana blogi! Ois kiva tietää myös mitä blogeja sun lukulistalla on, varsinkin toi sun uus löytös kiinnostaa haha. Ihanaa joulua sulle!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ja samoin! Uusi blogilöytöni, Training Drama, keskittyy terveyteen ja hyväänoloon. Blogista löytyy postauksesta, treenaamisesta ja resepteistä asukuviin.

   Delete