Room decoration: halloween/fall

Monday, November 03, 2014

Moi, uusi viikko taas edessä ja marraskuun puolella ollaan. Mulla oli skippi ja koska olin saanut läksyjä tehtyä ja kaverit oli tunnilla, päätin alkaa kirjoittaa postausta. Tämä päivä on muuten ollut ihan kiva, vaikka onkin maanantai. Joskus maanantait ovat sellaisia huonoja päiviä, ettei tee mieli tehdä mitään tai puhua mitään, eikä mihinkään jaksa keskittyä. Tänään ei onneksi ollut sellainen.
PB025493
Mutta nyt siis siihen varsinaiseen asiaan. Viikonloppuna olin mökillä ja vaikken päässytkään mun kaverin halloween-juhliin ja jouduin lukemaan monta tuntia kemian välikokeeseen, niin ehdin silti tehdä muutamia syksyisiä halloween juttuja. Katsoin kauhuleffan, koverrettiin kurpitsa ja tehtiin siitä lyhty sekä sen sisuksesta piirakka, joka oli muuten todella hyvää. Siitä innostuneena haluaisinkin tällä viikolla kokeilla vielä kurpitsakeittoa, koska en ole ikinä tehnyt sitä itse. Koristelin myös mun siskon kanssa meidän huonetta siellä mökillä ja alhaalla näettekin nyt muutamat "room details halloween/fall edition" -kuvat.
PB025490
Oltiin otettu mukaan jouluvalot, joihin sitten askarreltiin erilaisia syksyisiä ja halloween aiheisia koristeita. Itse tykkäsin tosta tosi paljon. Ja se sopi niin hyvin antamaan sitä syksyistä tunnelmaa, varsinkin kun oli oikeasti pimeä.
PB025492
Ja nämä pehmoiset lampaantaljat (tämä ei kyllä ole aitoa) on ihan täydellisiä syksyisen ja kotoisan tunnelman luomiseksi. Jos ihmettelette, miksi toi peili on tossa lattialla, niin vastaus on yksinkertaisesti se, ettei olla vielä hommattu pöytää meidän huoneeseen.
PB025487
Nyt, kun halloween on jo ohi, onkin aika aloittaa joulun odotus. En kyllä malta odottaa! Sunnuntaina söin ensimmäistä kertaa joulupuuroa pitkään aikaan ja toivottavasti saan sitä taas pian, koska oli se sen verran hyvää. Jos teillä on muuten jotain jouluisia postausideoita tai ideoita ihan yleensäkin, niin laittakaa ihmeessä kommentteihin!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Oi sulla on kivan tuntunen blogi :) Liitympä lukijaksi samantien :D

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon! Käyn kurkkaamassa sun blogin :)

   Delete