Perjantain ajatuksia

Friday, November 07, 2014

PA265425
Jee taas on perjantai, ja oikeesti pitkästä aikaa sellainen, ettei mulla ole edes oikein läksyjä tai projekteja tiedossa koulun puolesta. Tämä viikonloppu onkin siis ihan kaikkea muuta täynnä kuin opiskelua, eli juuri oikeanlainen viikonloppu! 
PA265429
En voi muuten uskoa, että syksy on mennyt näin nopeasti. Viime ja tätä vuotta lukuunottamatta se on yleensä tuntunut pitkältä ja tylsältä. Ehkä olen oppinut nauttimaan arjesta enemmän. Luulen myös, että lukion aloittaminen vähän yli vuosi sitten merkitsi taas uudenlaista kappaletta elämässä ja se antoi motivaatiota. Nyt se sama motivaatio on kyllä pysynyt aika hyvin sieltä viime vuoden syksystä tähän päivään saakka. Ja paljon kivoja asioita on tiedossa.
PA265431
Ja niin kuin jo edellisessä postauksessa mainitsin, on aika valmistautua talveen ja joulun odottamiseen. On vaan niin ihanaa polttaa kynttilöitä ja koristella huoneesta talvinen ja kotoisa. Pikkujoulukausikin lähestyy, mutta sitä ennen ajateltiin kavereiden kanssa pitää thanksgiving dinner marraskuun lopussa. Aina voi pitää tuollaisia tapahtumia ja poimia teemoja vaikka muista kulttuureista. Musta se on niin hauskaa. Pienenä, ja vielä nytkin harmittelen, ettei halloweeninakaan täällä Suomessa ole trick or treat -kierrosta, mutta pidettiin sellainen silti pienempänä kavereiden kanssa. Nyt ei sen enempää kuin ihanaa viikonloppua teille! Kuvina toimi muuten tällä kertaa parin viikon takaisia otoksia meidän piparien leipomisesta, aloitettiin tänä vuonna ajoissa.

You Might Also Like

2 kommenttia