Outfits for the holiday season

Saturday, November 22, 2014


Kokosin muutaman kollaasin erilaisista pikkujoulu- ja miksei ihan vaan muutenkin tämän alkavan joulun ajan juhla-asuista. Yritin tehdä kolme aika keskenään erilaista asukkonaisuutta, mutta kuitenkin omalla tyylilläni tietysti niin, että nämä kaikki voisin pistää ylleni.
Näyttökuva 2014-11-19 kello 21.42.41
1. Mielestäni siistit ja juhlavat shortsit käyvät ihan yhtä hyvin juhlaan kuin hamekin. Varsinkin yllä olevat yksilöt muistuttavatkin hieman hametta, joten ero hameen ja shortsien välillä ei edes ole niin selvä. Tässä asussa juhlavuutta tuo tietysti nuo näyttävät paljetit/kuviointi shortsien pinnassa yhdistettynä muuten siisteihin ja yksinkertaisiin kappaleisiin.
Näyttökuva 2014-11-20 kello 13.49.50
2. Jotain hieman erilaista... Tässä asussa tykkään niin paljon sen rentoudesta ja raikkaudesta. Kuka sanoi, ettei neuletta voisi laittaa pikkujouluihin? Juhlavuutta astetta rennompiin, mutta silti siisteihin vaatteisiin, tuovat asusteet: yksi iso koru riittää kiinnittämään huomion, laukun samettinen pinta ja pieni koko sopivat hyvin juhlaan ja korkokengät ovat piste i:n päälle ja erottavat juhla-asun arkisesta. 
Näyttökuva 2014-11-22 kello 15.55.10
3. Pikkumusta on elegantti ja turvallinen valinta, joka ei voi pettää. Parastahan tässä onkin sen muunneltavuus. Pikkumusta kun käy lähes minkä kanssa tahansa. Itse valitsin tähän kollaasiin kaksi eri tapaa asustaa sen. Helmikorvakorut, nahkainen clutch ja punainen huulipuna ovat yhtä kuin täydellinen klassinen kokonaisuus, mutta jokin erikoisempikin juttu sopuii mekon kanssa ihan yhtä hyvin juurikin sen pelkistetyn ulkomuotonsa takia. 

Voisin höpöttää näistä kollaaseista vähän pidempäänkin, mutta mun ois varmaan kuitenkin parasta siirtyä lukemaan kemiaa. Kuvasin muuten eilen videota, joten sellainenkin pitäisi tänne lähiaikoina ilmestyä. Kertokaa mikä noista oli teidän lemppari?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mun lemppari on ehdottomasti tuo eka kokonaisuus, rakastuin noihin shortseihin! <3

    ReplyDelete