What's in my bag?

Monday, September 08, 2014

Moi! Tiedän, että viime postauksesta on aikaa. Yritin koko eilisen päivän latailla videota Youtubeen. Aina tekniikan kanssa pelatessa musta tuntuu, ettei ongelmilta voi säästyä, mutta nyt vihdoin se on täällä, siis ensimmäinen video. Tai no, jos ei lasketa mukaan sitä asuvideota, minkä tein silloin talvella. Täähän on kuitenkin vähän eri tyyppinen. Mietin oikeastaan aika pitkään julkaisenko tätä ollenkaan, lopulta ajattelin uskaltaa, sillä eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee, vai mitä?
Ensimmäinen video on siis What's in my bag -video. Kuvasin tän vähän yli viikko sitten ja koulupäivänä siis. Tietysti se laukun sisältö aina vähän vaihtelee, mutta kuitenkin tässä oleellisimmat. Eli nyt vaan klikkaatte playta ja muistakaa laittaa kuvalaatua paremmaksi!Ja jotta tästä ei tulisi ihan pelkkää videopostausta, niin otin kuvat sekä laukusta että sen sisällöstä.
P9074975
Nahkalaukku on Roomasta ja alla näkyykin sitten ne välttämättömät tavarat, joita kannan mukanani: kalenteri, kännykkä, juomapullo, penaali, huulipuna ja -rasva, avaimet, lompakko, kuulokkeet (oikeastaan videolla en näitä maininnut, mutta nyt viime aikoina nää on ollut melkein päivittäin laukussa) sekä kangaskassi (esim. painavia koulukirjoja varten).
P9074976
Mitä tykkäsitte videosta? Laittakaa kommenttia, mitä mieltä olitte!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Tosi kiva video, tykkäsin! :)

  ReplyDelete
 2. Oii ihana ja söpö video, tee lisää tällasia, miss u :--) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos hih :D voisin tehdäkin, ku oli se aika hauskaa! Ja miss u too :.(

   Delete
 3. oi lisää videoita hei! tää on tosi kiva:D vaikka my day-videota tai meikkaus-tutoriaali!

  ReplyDelete