From my phone

Tuesday, September 30, 2014

Viikonloppuna bloggaaminen jäi jotenkin kokonaan. Oli erilaista tekemsitä ja lopun ajasta yritin lukea kokeisiin. Huomenna onkin onneksi viimeinen koe ja sitten tämä koeviikko on ohi! Itse kyllä tykkään niistä, mutta tällä kertaa odotan jo innolla, että uusi jakso alkaa, sillä siinä mulla on paljon kivemman tuntuinen lukkari ja vielä enemmän oon innoissani syyslomasta, sehän odottaa alle kahden viikon päässä! Nyt ajattelin koota kännykän muistiin viime aikoina tallentuneista kuvista pientä kollaasia.
PicMonkey Collage1
Ensimmäistä kertaa elämässäni koikeilin leikata hiukset kotona, oon nimittäin niin usein tyytymätön kampaajalta poistuessani, ne kun vaan aina leikkaa liian paljon.  ♡ Tän kirjan lukemista olin odottanut jo pitkän aikaa
PicMonkey Collage2
Jonnekin lähdössä selvästi ♡ Ja pastaa, jättikatkaraputomaattipastaa, tarvitseeko enempää sanoa? 
PicMonkey Collage3
Tuorepuurosta on muodostunut syksyn aikana ykkösaamupala, sillä se on niin nopea vain napata aamulla valmiina jääkaapista ja sitten halutessaan vaikka lisätä marjoja tai maitorahkaa vähän päälle  Ihana pandapaita viininpunaisilla asusteilla, syksyisiä sävyjä siis
PicMonkey Collage4
Toissa viikonloppuna koeviikkon alku oli juuri edessä ja lukeminen täydessä vauhdissa, välissä kävin kuitenkin ulkona kävelemässä, sillä ilma oli mitä mahtavin ja ei varmaan ollut parempaa tapaa rentoutua kuin liikkua musiikkia kuunnellen upeasta säästä nauttien.
PicMonkey Collage5
Ensimmäiset kolme koetta takana, saman verran edessä  Suklaabrownie raakakakku. Viime viikolla mulla oli synttärit, joten halusin viikonloppuna kokeilla jotain uutta reseptiä. Tän kakun maku oli aika tuju, ihan hyvää, muttei parasta.

Ensi postaukseen sitten!

You Might Also Like

0 kommenttia