Sunday day trip

Monday, August 18, 2014

Maanantai on taas täällä ja uusi viikko edessä. Viikonloppu meni kivasti. Siihen sisältyi mm. brunssi, rantalentistä sekä Porvoossa käynti, joka toteutettiin eilen. Ilma oli oikeastaan aika hyvä kävelemiseen ja kiertelyyn, sillä ei ollut liian kuuma tai kylmä. Vanha Porvoo oli täynnä hienoja vanhoja taloja, mutta kaupunkina se oli mielestäni hieman tylsä. Varmaan johtuu siitä, että se on aika pieni, eikä tekemistä siksi löydykään niin paljon. Kameran olin ottanut mukaan ja vaikken hirveästi kuvia ottanutkaan, niin ajattelin silti julkaista muutaman.
P8174822
P8174824P8174828
Miten teidän viikonloppunne sujui?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Porvoo on kyllä kaunis kaupunki :) Mun viikonloppu sujui ylppäreihin lukiessa ja jäähallilla pikkuveljeä kannustaessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi :) Onnea ylppäreihin! Mullakin on ruotsin kirjoitukset edessä.

   Delete
 2. Sulla on aivan ihanan hyvälaatuisia kuvia täällä blogissa! Ja tuossa uudemmassa postauksessa kun mietit, miten yhdistäisi tuota sinistä hieman pidempää paitaa, niin rupesin miettimään, olisko se ihan hölmö pelkästään mustien/valkoisten farkkujen kanssa? :) Paidassa on kuitenkin paljon värejä ja se on itsessään jo erikoisempi - ei yhtään tylsä paita. Ja asustahan sais hienostuneemman sitten vaikka noitten sun ihanien Zaran korkkareitten kanssa:)! Ajatuksena siis kuulostais musta kivalta, en tiedä miten sitten oikeesti on:D

  ReplyDelete