Kuvapostaus pt. 1

Saturday, August 23, 2014

Vihdoin saan julkaistua ensimmäisen osuuden tästäkin postaussarjasta. Nyt suoraan niihin kuviin...
P8154816
KOULUMEIKKI on mulla tosi yksinkertainen, oikeastaan se on vaan yksinkertaistunut koko ajan, jos vertaa viime vuoteen. Ja niin pitääkin, koska kouluaamuina ylimääräistä aikaa ei ole. Välillä on kuitenkin kiva panostaa siihen enemmän ja käyttää eri tuotteita ja värejä, sillä meikkaaminen on niin kivaa. Yleensä myöhäisempinä kouluaamuina tämä toteutuukin. Ja mitä tähän perusmeikkiin kuuluu? - Valokynä, aurinkopuuteri, kulma- ja ripsiväri sekä yleensä myös jotain huulipunaa.
P8084643
LEMPIMEIKIT Lumenen neutraali huulipuna sekä N˚7 punainen huulipuna, Viva la Divan brow bar kit, valokynä, Lancômen Hypnose ripsiväri, joka on mun kaikkien aikojen lemppari, sekä vielä Diorin huuli-/luomipaletti, jonka sävyt on aivan ihania, mutta jota ei tule kovin usein käytettyä.
P8084641
LEMPIHAJUVESI YSL:n Parisienne. Nyt täytyy kyllä myöntää, että tämä on mun ainoa kunnollinen hajuvesi, joten vertailukohtia ei kotoa löydykään. Marc Jacobsin Daisy on kyllä mun lemppari varmasti niistä, mitä olen tuoksutellut.
P8084651
PARAS TAPA RENTOUTUA on ainakin kesäisin auringonotto lämpimällä säällä ja sitten vielä muusikkia taustalla. Ah, kaipaan noita kuvan kelejä!
P8114740
TREENIASU Käytän yleensä näitä Niken mustia shortseja. Varmasti nyt taas säiden kylmetessä alan käyttää taas mun capripituisia tai kokopitkiä trikoita. Yläosa onkin sitten värikkäämpi, pinkkiä, neon keltaista/vihreää...
P8214849
BRAVUURI En ollut varma, mitä tähän kohtaan kuvaisin, sillä mulla ei ehkä ole mitään tiettyä bravuuria ruoanlaitossa, sillä tykkään vaihdella reseptejä ja kokeilla aina jotain uutta. Siksipä pääsyinkin valitsemaan kuvan muutaman päivän takaa, jolloin kokeilin raakalasagnen tekoa. Hyvää oli.
PicMonkey Collage
ARKIAAMUPALA tuorepuuroa (tai ihan normaalia), maitorahkaa banaanilla ja siemenillä. Nämä on ne yleisimmät. Joskus saatan ehkä ottaa leipää. Ärsyttää muuten, kun toi kuvalaatu aleni hirveästi tuon kollaasin takia.
P8234850
LEMPIKARKKI Syön harvoin karkkia, mutta salmiakki se on ollut aina pienestä asti. Toffee ja suklaakin on ihan hyvää. Hedelmäkarkeista en tykkää.
P8154819
VAATEKAAPPI Ikeasta
P8144752
KYNSILAKAT
005
LEMPIKENGÄT on ne tänä kesänä Zarasta ostetut ihanat
P8094685
LEPIHERKKU varmaankin jäätelö, mieluiten joku erikoismaku esim. cookie dough. Kinuskikastike tai maapähkinävoi on vielä hyvää extraa. Vaikutan aikamoiselta sokerihiireltä, mutten syö herkkuja kovin usein. Silloin, kun syön, niin on kiva, että makukin on hyvää. Siinä varmaankin se mun metodi.

Tässä olikin tämä ensimmäinen osa, yritän sitä toista varten mahdollisimman pian kuvailla materiaalia. Hauskaa viikonlopun jatkoa!

You Might Also Like

0 kommenttia