Raw food lunch

Tuesday, June 03, 2014

128Kerroin eilisessä postauksessa hyvästä uudenlaisesta ruokakokeilusta. Kyseessä on siis raakaruoka, jota kokeilin valmistaa ensimmäisen kerran ja yllätyin positiivisesti miten maukasta se sitten olikaan. Itse tein kesäkupitsa"pastaa" sekä tomaattikastiketta, jossa ainekset ovat superyksinkertaisia ja joiden lopputulos on maukas ja terveellinen, sillä kaikki ravintoaineet ovat ruoassa tallella. Aikaakaan ei kulu kuin alle 10 minuuttia. Kätevää!

Annos yhdelle

Pasta
1/2 kesäkurpitsa
1 rkl sitruunamehua
suolaa

Kastike
1 1/2 dl tomaattia
1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 rkl tuoretta basilikaa
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulin kynsi
suolaa & pippuria

Aloita siivuttamalla kesäkurpitsa, esim. kuorimaveitsellä tai juustohöylällä, pastan näköisiksi suikaleiksi. Laita suikaleet lautaselle ja sekoita joukkoon sitruunamehu ja ripaus suolaa. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset tehosekoittimesssa tai blenderissä. Ei kannata blendata kovin kauaa, jotta kastikkeessa on jotain pureskeltavaakin, eikä se ole pelkkää keittoa. Sitten vain lisäät kastikkeen kesäkurpitsojen sekaan ja päälle voi lopuksi laittaa myös vähän rucolaa.
129b132bTykkäsittekö postauksesta ja oletteko itse kokeilleet raakaruokia?

You Might Also Like

0 kommenttia