New in

Monday, June 02, 2014

Halusin tulla esittelemään ostoksia, joita on viime aikoina taas kertynyt tuonne kaappiin. Tarkoitus oli, että oisin odottanut vielä muutamaa vaatekappaletta tähän samaan postaukseen kuvattavaksi, mutta niissä voi kestää vielä yli viikon verran, sillä tilasin ne ulkomailta (monta viikkoa sitten oikeastaan, mutta toimitukseen menee näköjään ihan tosi kauan). Mutta nyt asiaan, eli niihin ostoksiin, joista osa on ostettu jo melkein kuukausi sitten ja osa viime perjantaina.
001b028b083bEnsimmäisenä kaikista uusin, nimittäin tää ihana Bikbokin kukkapeplum, johon oon tykästynyt, enkä malta odottaa, kun pääsen pukemaan sen ensimmäistä kertaa päälle johonkin asuun!                                               089bSormuksia on tehnyt mieli ostaa lisää, kultaisena nimenomaan ja joskus kaupungilla kierrellessäni kävin kurkkaamassa Gina Tricotin koruvalikoimaa ja sieltä löysin nämä kuusi kivaa sormusta, kaikki yhdessä paketissa. Vielä pitää harjoitella noita midi ringien käyttöä, sillä en oo ikinä noita omistanut ennen ja tuntuu, että ne tippuu sormista pois.                                                                    096bPerus toppi ja neule ovat Forever 21:sta tilattu. Ensi kertaa tilasin liikkeen nettikaupasta ja hyvä kokemus oli, sillä paketti toimitettiin ovelle asti ja se tuli muistaakseni alle viikossa.                                                             112b122b
Korvakorut ja crop top ovat myös Forever 21:n. Halusin kesäksi jonkun crop topin, kun en sellaisiakaan ole ennen omistanut. Aloitn turvallisesti aika yksinkertaisella, joka on helppo yhdistää moneen eri asuun.                                                  133bOon kuullut aika paljon hyvää näistä Maybellinen ripsiväreistä ja koska oma ripsarini on sopivasti jo aika lopussa, niin päätin ostaa tämän Rocket Volume maskaran, jota en ole kyllä vielä ehtinyt kokeilla, mutta voitte uskoa, että pian sen teen.

On aina kivaa kun kaapissa on taas muutama uusi juttu, mutta silti tuntuu, että ostettavia asioita löytyisi vielä vaikka kuinka paljon. No pikkuhiljaa sitten.
PS Tein tänään ihan uskomattoman hyvää lounasta, joka oli vähän uudenlaisempi kokeilu mullekin. Huomenna saatte kuulla siitä lisää.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Really nice items! Love that peplum top, it looks great on you :)

  Jules x

  ReplyDelete
 2. Ihania ostoksia :) Toi Maybellinen ripsiväri on ihan mahtava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ja hyvä tietää, pitää kokeilla pian ;)

   Delete
 3. wau miten kivoja juttuja oot ostanut, varsinkin tuo kukkapeplum vei mun sydämen :)

  http://www.by-mmaria.blogspot.fi/

  - blogissa linkitä blogisi-postaus meneillään! -

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon, niin ne kukat vei munki sydämen :)
   Käyn katsomassa blogisi, oikeestaan tuntuu, että osallistuinkin jo tuohon linkitä blogisi postaukseen =D

   Delete
 4. Tosi hieno blogi ja oot sairaan kaunis!!! ♥

  http://myownlife-janette.blogspot.com

  ReplyDelete