New in: makeup

Monday, June 30, 2014

001Tilasin kesän alussa uusia meikkisiveltimiä, koska olin niin kyllästynyt mun muutamaan vanhaan, jotka on niin surkeita laadultaan ja päätin kerrankin satsata meikkivälineisiin vähän enemmän, ne kun kuitenkin hyvälaatuisina ja oikein hoidettuina pysyy pitkään käyttökelpoisina. Kaupoista en löytänyt itselleni sopivia ja pienen perehtymisen jälkeen päädyin tilaamaan Look Fantasticilta Real Techniquesin Travel Essentials Kitin, jonka mukana tulee 3 sivellintä (puuteri-, meikkivoide- ja varjostussivellin) sekä vielä kätevä kuljetussuoja siveltimille.                                                                            004Kävin tänään hakemassa paketin ja odotukset täyttyivät ainakin näin ensisilmäyksellä. Näitä pitää tietty testata pian, että tietää miten ne käytännössä toimii. Siveltimet näyttävät musta tosi söpöiltä ja harjakset on synteettistä materiaalia ja tosi pehmeitä.                             005007Onko teillä muilla kokemusta Real Techniquesin siveltimistä?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi vitsi noi meikkisiveltimet näyttää ihanilta ja hyvälaatuisilta!<3 Itekin pitäis ostaa uusia meikkisiveltiä ja noi näyttäis juuri sopivilta ittelleni. :-)

    Hissmile-eerika.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Joo kannattaa panostaa kunnollisiin välineisiin. Vaikkei näille ei kuitenkaan jää kappalehintaa ihan hirveästi, jos ostaa setin :)

    ReplyDelete