Smoothie

Saturday, May 17, 2014

Tällä viikolla on tullut syötyä aamupalaksi vähän joitain tavallisesta poikkeavaa. Oon nimittäin tehnyt smoothieita ainakin neljä kertaa. Ja onhan ne ihan tosi hyviä jos on oikeanlainen ohje, mutta itselläni on viimeisillä kerroilla tullut aika ällöttävänkin makuisia juomia, kun oon vaan mennyt "voit laittaa sekaan mitä vaan" -periaatteella. Noin viikko sitten kuulin avokado-banaani smoothiesta, jonka kuultuani olin aluksi hieman epäileväinen, mutta ensimmäisen kokeilun jälkeen yllätyin kuitenkin iloisesti! Ohje on superhelppo ja tää pitää kylläisenä myös tosi pitkään.                                                           001
Ainekset
baanaani
avokado
maitorahkaa tai luonnonjogurttia
päälle auringonkukan siemeniä ja cashew pähkinöitä

Sekoita banaani ja avokado sauvasekoittimella tai blenderillä, lisää joukkoon rahka tai/sekä jogurtti ja sekoita. Jos seos on liian paksua, kannattaa lisätä maitoa tai vettä. Lopuksi voit halutessasi lisätä esim. siemeniä päälle tai pähkinöitä päälle. Ja pienenä vinkkinä vielä, että avokado ja banaani kannattaa laittaa jääkaappiin hyvissä ajoin tai ainakin pakastimeen ennen smoothien tekoa, koska itse en ainakaan tykkää juoda tätä lämpimänä.
002
Tänään on muuten ollut ihana ilma, niin aurinkoista ja lämmintä, että taidankin lähteä vielä ulos (tai ainakin parvekkeelle) lukemaan lehteä!

You Might Also Like

0 kommenttia