Homemade crispbread

Saturday, May 10, 2014

084Hyvää lauantaita! Ajattelin tulla jakamaan superherkullisen näkkärireseptin, jota kokeilin viime viikonloppuna. En ollut ikinä aikaisemmin kokeillut tehdä näkkäriä itse, vaikka pitkään olinkin halunnut. Alkuperäisen reseptin löytää täältä. Kaiken herkullisuuden lisäksi näkkärin teko on tällä reseptillä on myös todella nopeaa: n. 5 minuuttia + 25 minuuttia uunissa. Tää on muuten myös gluteenitonta, mikä on tietysti plussaa ja siksi tää näkkäri sopiikin hyvin tarjottavaksi myös keliaakikoille. Mutta alempana sitten itse ohje (tästä määrästä syntyy noin yksi pellillinen).

Tarvitset:
083origiohje085Tämän jälkeen levitä taikina leivinpaperille pellin päälle mahdollisimman ohueksi ja paista näkkäriä n. 25 minuuttia 175 aasteessa. Paiston jälkeen voi heti leikata levystä sopivan kokoisia palasia ja antaa niiden sen jälkeen jäähtyä vähän aikaa. Sitten kaikki onkin valmista!088b

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla joskus!

    ReplyDelete