Lyonin ostokset

Tuesday, April 22, 2014

P4162997

Hei kaikki! Sain vihdoin mun tietokoneen yli kahden kuukauden jälkeen takaisin, ja nyt, parin päivän käyttökokemuksella se toimii taas, huh. Ja tänään halusin tulla tekemään ostospostauksen valmiiksi, sillä Lyonista kotiutumisesta on jo viikon verran aikaa. Nyt en höpöttele sen kummempia tässä aloituskappaleessa, sillä kuvien alta löytyy lisää tekstiä.

P4162998

Tässä suurinpiirtein koko ostossaaliini. Ei mikään jättimäinen ja koostuu suurimmaksi osaksi asusteista ja kosmetiikasta, mutten halunnut sieltä alkaa raahata pakolla vaatteita ja muita juttuja, mistä en kuitenkaan ihan varmasti tykkäisi.

P4162995

Ensimmäisenä koruihin ja meikkeihin...

P4163000

Yllä olevat korut olivat ihania ja kultainen niittirannekoru sekä kolmio(?)kaulakoru ovat olleet suunnitelmissa ja Ranskasta löysin sopivat yksilöt, joten käytin tilaisuuden hyväksi. Kaulakoru on New Lookista ja rannekorut Tally Weijlin. Värillinen koru tuli niittikorun mukana, enkä sitä olisi yksittäin ostanutkaan, mutta täytyy sanoa, että nyt hiljattain olen alkanut siitäkin tykätä ja se pääsikin näistä kolmesta ensimmäisenä käyttöön, nimittäin tänään ranteeseeni piristämään muuten aika simppeliä asua (siitä asusta tulossa kuvia myöhemmin).

P4163002P4163003

Kikosta ostin poskipunan, jonka väri on korallisempi kuin kuvassa, sekä peiteaineen. Sephoralla kävin kahdesti ja toisella kerralla mukaan tarttui tämä kätevä matkapaletti, jossa on värejä silmille, huulille ja poskille. Ainakin pakkaus on söpö, mutta käyttöön se ei ole vielä päässyt.

P4163005

Jo Suomessa olin etsinyt kuorinta-ainetta vartalolle, mutten löytänyt hyvää ennen matkaa. Lyonista kuitenkin löysin tällaisen ja tuoksuu vieläpä ihanalle. Myös kynsilakkoja ostin neljä kappaletta. Ensimmäinen on Camaieu-nimisestä kaupasta, toinen Monoprixistä. Alimmat on Kikosta.

P4163008

Niin kuin jo postauksen alussa kerroin, vaatteita en löytänytkään kuin nämä kaksi. Olen pitkään etsiskellyt vaaleaa aukinaista neuletta ja täydellisen löysin sitten matkalta. Neule ja toppi Pimkie.

003

Nämä kaksi eivät päässeetkään ylhäällä näkyvään kuvaan, missä näkyi melkein kaikki ostokseni. Ja vain koska unohdin, heh. Rakastan aurinkolaseja ja en ole niitä vuoteen ostellut, joten nyt oli aika ostaa parit uudet tätä kesää varten. Ylemmät ovat C&A-nimisestä kaupasta ja alemmat Aldosta.

P4163010

Ja lopuksi ruokatuliaisia. Matkan aikana kuulin paljon kehuja spekuloositahnasta ja -jäätelöstä ja jälkimmäistä maistoinkin siellä paikan päällä ja oli muuten täydellistä! Ostin siis kotiin spekuloositahnaa, joka on vähän niin kuin maapähkinä levite, mutta maistuu vaan mausteisille kekseille. Aika vaikea kuvailla sitä makua. Ihan ok, muttei kyllä mitään parasta, ainakaan yhtä hyvää kuin se jäätelö. Ostin myös yhden pussin Carambar-karkkeja kouluun kavereille, mutta niitä jäi yli, joten loput tulivat sitten tänne kotiin. Näiden ostosten lisäksi ostin myös saippuaa, juustoa sekä muita tuliaisia perheelle. Itse oon ihan tyytyväinen kaikkiin ostoksiin, sillä en ostanut mitään tarpeetonta ja näitä kaikkia tulen varmasti käyttämään paljon.

Hyvää viikon jatkoa teille! Mitkä olivat muuten teidän suosikkejanne?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onpas kivoja ostoksia! Voi kun saataisiin Sephora Suomeenkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ja niin, toivotaan että se Sephora vielä joskus tännekin saapuisi :)

      Delete