Finally here

Wednesday, April 02, 2014

Moi! Pitkästä aikaa taas täällä, vaikkakin kohta tulee taas ainakin viikon tauko, kun mä lähden Lyoniin sunnuntaina. Toivon, että pystytte kärsivällisinä odottamaan, sillä mun kamera on tällä hetkellä edelleenkin huollossa ja tiistaina sain tiedon, että se on kuljetettu ulkomaille(?!)  ja tietokone on jo varmaan toista kuukautta poissa. Tässä taas vanhempien koneella istun postaamassa. Onneks sentään sain lainakameran matkaa varten, sillä muuten ois varmaan itku tullut, hehe. On se vaan kumma, että ainaki mun kohdalla käy aina näin, että laitteisiin tulee vikoja just parhaimmalla mahdollisella hetkellä ja huolloissa kestääkin reilusti pitempään, mitä luvattiin.
No aiheesta iloisempaan: Mulla loppui tänään koeviikko ja huomenna viettelenkin vapaapäivää. Tää jakso oli kyllä paras, mutta jotenkin myös hurahti kaikista nopeimmin. Ens jaksoa en kyllä odottele mitenkään innolla... Nyt kuitenkin, kun sain sen lainakameran tänään ens viikkoa varten, suuntasin heti räpsäisemään muutaman kuvan alle.

P4022416

Koeviikoilla en tunnetusti jaksa panostaa mitenkään erityisesti ulkonäköön tai vaatteisiin, vaan menen mahdollisimman mukavilla vaihtoehdoilla. Joku kiva koru kuitenkin piristää kivasti ilmettä ja on tosi helppo lisätä kiireessä päälle. Tänään mulla oli kädessä tuo ylläoleva rannekoru, joka onkin pitkään lojunut käyttämättömänä siellä muiden korujen seassa.

P4022419

Baby Lips -huulirasvoja sain äidiltä Pariisista tuliaisena (siis tilauksesta). Rakastan kumpaakin ja kosteuttaa tosi hyvin. Toi oranssikuorinen jättää vielä kivasti punaista väriäkin huulille. Toinen on vaan ihan nude värissä.

P4022425

Jotenkin siinä kokeisiin lukiessa se käsi kapuaa aina sinne kännykälle. Oonko muutes ainoa, joka ei oo vieläkään päivittänyt iOS7? Vieläkin siis toi vanha päivitys, jonka ulkonäöstä itse tykkään paljon enemmän!

P4022426P4022432

My new babies♥ Maanantaina, ennen koulun alkua kävin ostamassa nämä Niket itselleni. Mietin pinkki/oranssien ja näiden välillä, mutta päädyin lopulta näihin sinisiin, enkä oo katunut yhtään. Ihanan pirteät salikengät, love them!

P4022435

Suihku kutsuu, joten lopetankin tältä postaukselta. Viettäkää kiva loppuilta! Yritän vielä postata ennen lähtöäni, mutta muistakaa, että Instagramissa mua voi seurata nimellä @ellamatleenae ja siellä saattaa olla ajankohtaisempia kuvia. Ensi viikolla tulen ainakin päivittelemään sinne kuvia,kun postailulle ole mahdollisuuksia. Adios!

You Might Also Like

0 kommenttia