Viime aikojen ostoksia

Friday, March 07, 2014

Nyt on vuorossa viime aikaisten ostosten esittelyä. Mitään hirveää määrää ei ole luvassa, mutta ite tykkään näistä ostosten esittely -postauksista, joten nyt saatte kuvien muodossa nähdä vaatekaappini uusimmat tulokkaat. Suurimman osan ostin perjantaina, mutta alempana näkyvät kengät ovat jo muutaman viikon takaa. Nyt kuitenkin itse asiaan.

P3050407

Bik Bokin toppi lähti mukaani perjantaina. Oon miettinyt tällaisen hankkimista jo pitkään ja oishan näitä ollut varmasti aikaisemminkin, mutta nyt viimeinkin, kun tää osui kohdalle, niin päätin ostaa. Talvella en ois tällaista varmaan käyttänytkään, mutta nyt kun kevät jo lähestyy, niin tää alkaa olla jo vähän ajankohtaisempi.

P3050414P3050413

Valkoiset shortsit Bik Bokista. Näitähän on näkynyt viime vuodesta lähtien jo vaikka kuinka monessa blogissa. Itse en niitä silloin vielä tajunnut ostaa, eikä Zara myy näitä enää. Harmi, sillä itse tykkäsin siitä mallista ehkä hieman enemmän. Tänään kun aloin miettimään, niin oishan näitä voinut ostaa vaikka eBaysta, mut ehkä helpompi vaan kiidättää nää suoraan kaupasta kotiin ja olla koosta varma.

P3050417P3050418

Zaran farkut löysin myös perjantaina. Rakastuin noihin heti ensisilmäyksellä, sillä toi väri ja malli on ihan täydelliset sekä pisteenä i:n päälle on noi vetoketjut nilkoissa. Tällaisia olen ettinyt kauan, mutten vaan oo löytänyt.

P3050406P3050419

Bullboxerin nahkabootsit tilattiin jo ennen hiihtolomaa, mutta kun ne saapui meille kotiin, niin koko oli tietenkin väärä. Onneks pienempää kokoa oli vielä jäljellä ja uusi paketti oikeine kokoineen tulikin aika pikaisesti ehkä noin viikon päästä palautuksesta. Mullahan oli alun perin jo mustat bootsit kotona, mutta ne hajosi vuoden alussa, joten tilattiin nää vanhojen tilalle. Pääsinkin näitä ekaa kertaa käyttämään eilen ja tykkään tosi paljon.

Mitä mieltä te ootte mun ostoksista? Voisitteko ottaa jonkun itsellennekin?

You Might Also Like

0 kommenttia