Phone pics x 4

Sunday, March 23, 2014

PicMonkey Collage

1. Salaattia monen viikon takaa 2. Viimeisin selfie, haha näitä tulee otettua melkein päivittäin... 3. Pari uutta juttua mun vaatekaappiin: vaalea bleiseri ja perusmustat housut. Näistäkin oli ollut tarkoitus tehdä tarkempaa postausta, mutta kamera ja kone ovat kummatkin huollossa (lue lisää alhaalta) 4. Tämä asu näkyi mun päällä viime tiistaina. Piristin samalla mun äikän tuntia ottamalla teetä mukaan kouluun tossa ihanassa leomukissa

Huomenta ja hyvää sunnuntai-aamua ihanat! Oon kyllä taas joka päivä miettinyt, kuinka pitäisi postata, mutta se ei vaan yksinkertaisesti oo yhtä helppoa ilman konetta ja kameraa, joita mulla ei tällä hetkellä ole. Kone on meidän tutulla, joka sitä korjasi. Mun kamerassa taas oli ongelmia videoinnin kanssa, sillä se tallensi taustalle jatkuvaa raksutusta, mikä ei tietenkään oo yhtään hyvä juttu, jos haluan kuvata joitakin hetkiä, niin sitten siellä taustalla soi järkyttävä raksraks. Vietiin se siis viime viikon perjantaina huoltoon, mikä olikin viiemisimpiä ajankohtia mahdolliselle huollolle ennen mun Lyonin matkaa. Lähdetään nimittäin sinne "vaihtoon" jo ens kuun alussa eli ihan pian ja haluan saada kameran siihen mennessä takaisin, luonnollisesti. 
Ja edellämainituista syistä tämän postauksen kuvatkin on  mitä on. Yritän kuitenkin panostaa nyt tähän tekstiin ja ajattelin, että voin ehkä jotain kollaaseja väsätä ensi viikolle kuvamateriaalin ollessa muuten aika vähissä. Ja hei kaverit, lisäsin sivupalkkiin Instagramin, josta mut löytää nimellä @ellamatleenae. Liittykää  vapaasti seuraamaan ja katselkaa sieltä lisää kuvia mun päivittäisestä elämästä! Ja täytyy kyllä paljastaa, että oon ollut kyseisen sovelluksen suhteen aika matti myöhänen moniin moniin muihin verrattuna, sillä liityin sinne vasta viime vuoden lopussa, hehe. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä?
Ootteko tekin muuten huomanneet, että tää viikko hujahti ohi ihan silmissä? Mulla se ainakin meni tosi nopeasti , neljännen jakson viimeistä normaalia kouluviikkoa käyden. Nyt mun viikonloppu onkin kulunut kokeisiin lukien, mm. matikan sääntöjä ja laskukaavoja kerraten sekä vielä viimeistä esitelmää tehden. Keskiviikkona se koerumba taas alkaa. Ja sehän tarkoittaa sitä, että sen jälkeen on enää viidennes kouluvuodesta jäljellä. On niin ihanaa, kun kevät tulee ja ulkona on aurinkoista ja valoisaa. Hauskaa päivää kaikille!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kiva, että taas postaisit! Terkut Pariisista ;) Ripi

  ReplyDelete
 2. Mikä fontti sulla on näissä postausten otsikossa? näyttää niin kivalle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Roboto-niminen fontti on käytössä :)

   Delete