Vastaukset

Saturday, December 14, 2013


kysymyspostaussek

Mitä kuuluu? Hyvää, ihanaa kun joulu tulee ja pääsee vähäks aikaa eroon koulusta ja aikaisista herätyksistä...
Onko sinulla ikävä jotakuta tällä hetkellä? On, kaukana olevia kavereita ja serkkuja.
Mitä pelkäät? Että jollekin läheiselle tapahtuu jotain kamalaa.
Mitä harrastat? Soitan viulua, käyn salilla sekä tietenkin bloggaan ;)
Mitä kaikkea olet harrastanut elämäsi aikana? Taitoluistelua, yleisurheilua, kuvataidekoulua, askartelukerhossa olen ollut, tanssia, "bändiä", viulua ja tennistä... Olikohan vielä jotain?
Mikä on rakkain esineesi? Onpa vaikea? Ehkä joku kuva tai sitten vaan kännykkä tai kamera, koska niillä saa aikaan kaikkea kivaa :D
Noloin asia mitä sulle on KOSKAAN tapahtunut? :) Nyt ei tuu mieleen mitään :/
Minkälaisista ihmisistä et pidä? Sellaisista, jotka asettavat itsensä muiden yläpuolelle ja kiusaavat heikompiaan sekä puhuvat toisista selän takana.
Minkälainen ihminen itse haluaisit olla? Helposti lähestyttävä, positiivinen, luotettava ja sellainen joka saa muut hyvälle tuulelle.
Kuinka paljon kulutat rahaa kuussa? Tähän on aika vaikee vastata, koska joinakin kuukausina en käytä ollenkaan ja joskus voi mennä monta kymppiä. Enkä myöskään käytä kovin paljon rahaa heräteostoksiin ja suunnittelen mun ostokset huolella, joten siinä varmaan säästyy jo aika paljon.  Ehkä keskimäärin n. 20€?
Tulevaisuudenhaaveesi? Muuttaa ulkomaille ja mahdollisesti myös opiskella ulkomailla...
Vahvuutesi ja heikkoutesi koulussa? Opin aika nopeasti uusia asioita tai ainakin yritän kovasti. Heikkouksia ehkä, etten esim. aina viittaa, jos en ole varma, onko vastaus oikein. -Vastasinkohan tähän kysymykseen oikealla tavalla?
Pidätkö joulusta? Joo rakastan! Joulu on niin kivaa aikaa. Se tunnelma ja kun voi ilahduttaa muita antamalla lahjoja ja olemalla yhdessä. Toivottavasti tulee valkea joulu.
Mitä joululahjatoivelistasi sisältää? Tänä vuonna oli vähän vaikea keksiä niitä toiveita, tai kun viime vuonna ne oli mulla jo valmiiksi päässä :o Lopulta listalle päätyi mm. Marc Jacobsin Daisy-hajuvesi, pyjama sekä neuleita...
Karkki vai suklaa? Karkki! Pienenä en edes tykännyt suklaasta kovin paljon, nykyään vähän enemmän, mut kyllä salmiakki voittaa vielä mun suussa suklaan :)
Missä maissa olet käynyt? Espanjassa, Italiassa, Amerikassa, Virossa, Saksassa, Ruotsissa, (Sveitsissä), Itävallassa, Turkissa
Mihin haaveilet matkustavasi? Haaveilen yhä uudelleen ja uudelleen taas matkustamisesta Amerikkaan. Olis myös mahtavaa käydä Aasiassa, koska siellä päin en ole vielä ikinä käynyt.
3 asiaa, mitä haluat elämältäsi? Onnellisuutta,  terveyttä sekä läheisiä ihmisiä ympärille.
Kolme sanaa, jotka kuvaa sinua parhaiten? Iloinen, välittävä ja päättäväinen.
Viisi asiaa joita ilman et voisi elää? Perhe, ystävät, liikunta, vaatteet sekä varmaan musiikki. (Osa on vähän pinnallisia, mut ajattelin, että on vähän tylsää jos laitan ne perus: ruoka, vesi jne...)
Kuinka paljon aikaa vietät bloggerissa viikossa? Pari tuntia. Mut toi on vaan se aika bloggerissa. Eniten aikaa menee siihen kuvien ottamiseen, niiden valitsemiseen ja muokkaamiseen. Se että laitan kuvat Flickristä tänne bloggeriin ei vie paljon aikaa, ja yleensä kirjoitan postaukset aika nopeasti.
Kuinka tärkeää bloggaaminen on sulle asteikolla 4-10? 9

kysymysulkpng
Kuka on muoti-ikonisi? En seuraa kenenkään ihmisen tyyliä jatkuvasti, mutta Olivia Palermon tyyli on aivan ihana ja hän on muutenkin niin kaunis!
Keneltä näyttäisit, jos saisit näyttää keneltä vaan? Tääkin on niin vaikee. Näyttäisin varmaan omalta itseltäni parannellussa versiossa. Jos pitäis valita joku muu niin varmaan Douzen Kroesilta.
Mistä ostat vaatteet yleensä? Zarasta, Mangosta, H&M:stä ja ulkomailta... 
Mistä ostat yleensä meikit? Esim. Sokokselta ja Anttilasta, eli ihan peruspaikoista!
Minkä takia muoti kiinnostaa sinua? En tiedä. Se on vaan aina kiinnostanut ja tulee varmaan aina kiinnostamaan. Se on mulle sellainen tärkeä ja inspiroiva asia, josta tuun iloseks =D
Miten hoidat hiuksiasi? (Sulla on aivan superihanat hiukset) Kiitos! En oikeastaan mitenkään erityisesti. Vaikka varmaan pitäis, koska mun latvat oli ihan tosi kuivat, mut kävin viime viikolla kampaajalla (viimeeks kävin 1,5 vuotta sitten :o hups ). Eli pesen vaan hiukset normaalisti shampoolla ja laitan hoitoainetta. Sit joskus suihkautan hiuksiin hoitosuihketta ja aina kihartaessa laitan hiuksiin lämpösuojaa. Viime talvena latoin kuivaan päänahkaan kookosöljyä. Siinä se
Mitä arkimeikkiisi kuuluu? Kosteusvoide ja vähän meikkivoidetta, puuteria, aurinkopuuteria ja peitevoidetta. Kulmakarvojen laitto ja sitte yleensä vielä ripsiväri. Tosi nopea ja helppo!
Oletko tyytyväinen kroppaasi? Olen mä ihan tyytyväinen.
Mitä muuttaisit itsessäsi? Valkoisemmat ja tasaisemmat hampaat, sekä ehkä vähän tummempi ihonväri ja ehkä pidemmät jalat :D
Kuinka naisellinen koet olevasi? En tiedä, kun en ole ikinä oikein ajatellut. Tykkään kuitenkin kaikesta kauniista, meikkaamisesta, vaatteista jne...

kysymysfav

Lempivärisi? Valkoinen ja navy blue
Lempieläimesi? Ehkä delfiini
Lempikirjasi? :) Pienempänä rakastin Neiti Etsiviä, nyt ehkä Carrien Nuoruusvuodet 
Lempileffa/t? Ei tuu nyt mieleen :/ Sinkkuelämää 2 on ihan hyvä.
Lempiaine? Ennen se oli liikka, mut nyt ei enää oo sitä, ni varmaan matikka, bilsa ja ranska.
Lempiruoka? Kaikki meksikolainen, tortillat erityisesti. Rakastan myös italialaista ruokaa 
Lempijäätelömaku? Kookos, pistaasi, nougat ja saksanpähkinä.
Mikä on sun lempibiisi tällä hetkellä? Ei ole vaan yhtä. Ja tosi vaikee sanoo. Yleisesti tykkään mm. Lana Del Reysta, Rihannasta ja Calvin Harrisista + tietenkin Justin Bieber 
Lempivuodenaika? Kesä, mutta rakastan myös joulunaikaista talvea!


You Might Also Like

0 kommenttia