Jouluaatto kuvina

Thursday, December 26, 2013

Nyt vihdoin kuvia jouluaatolta. Ihan hirveesti en kameran takana (enkä kyllä edessäkään) viettänyt aikaa, joten mitään järisyttävää kuvapläjäystä ei ole tulossa. Välillä tyydyin kuvien osalta vain kännykkään, jos se sattui siinä lähellä kätevästi olemaan. Rakasta joulua ja aatto oli ihana, vaikkei lunta ollutkaan. Meille tuli isovanhemmat kylään ja aamupäivä sujuikin aika nopeasti puuroa syöden ja jouluohjelmia katsoen. Ja niin kuin kuvistakin jo huomaa, niin aika ruokapainotteinen päivä, vaikka väliin mahtui paljon muutakin pikkujuttua. Itse en hirveästi niistä kaikista perinteisemmistä jouluruoista tykkää ja meillä olikin nyt vähän uudempia makuja pöydässä. Kaikenlaisten juustojen rakastajana illan kruunasi vielä juustopöytä, haha! Tietenkin myös lahjojen jako oli hauskaa myös. Mitenkäs teidän aatto sujui?

joulu3PicMonkey Collage

1. Tykkään hirveesti kynttilöistä ja tää meidän joulukynttilä on yksi ihanimmista 2.-3. Joku iloisena joulusta 4. Eikä joulu ois mitään ilman riisipuuroa, niin hyvää. Onneks sitä jäi vielä eilisellekin ja tänään oli pakko vielä keittää lisää hehe!

jouluPicMonkey Collage

   1.-4. Jouluherkkuja

PicMonkey Collagejoulu2

1. Meidän joulukuusi, joka koristeltiin viime lauantaina 2.-3. Pipareita omatekoisesta taikinasta4. Lahjoja kuusen alla odottamassa jakamista...


You Might Also Like

0 kommenttia