Rome, Italy pt. 2

Wednesday, July 31, 2013

Nyt luvassa kakkos-osa  Italian matkapostauksesta! Tässä on enemmän tunnelmakuvia ja paikkoja, sillä nähtävyydethän kävin läpi jo viime postauksessa :)

näköalakukkula
Viimeisenä lomapäivänä kävimme tekemässä vielä viimeiset ostokset, sekä ihastelimme maisemia Garibaldi-kukkulalla.

kukkatori
Campo de fiori -nimisellä aukiolla oli kukka- ja vihannestori. Värikäs paikka ja kiva idea, vaikkakaan paikallisia ihmisiä ei paljon näkynyt.

Trastevere
Trastevere on yksi Rooman kaupunginosista. Se on täynnä kapeita katuja, pieniä kauppoja ja kahviloita. Siellä on myös paljon ravintoloita ja terasseja. Kävimme kerran siellä. Ihan kiva paikka ja tosi viihtyisä, muttei kovin paljoa tekemistä ja kulkuyhteydet muihin kaupunginosiin ovat hitaat.

yksityiskohdat
Sitten kuvia kivoista yksityiskohdista, joita Rooma on ihan täynnä. Nurkan takaa saattoi löytää kauniin parvekkeen tai sisäpihan. Muutenkin talot olivat ihanan värikkäitä ja katujen nimet oli laitettu talojen seiniin hauskasti. Via Leopardi - Leopardikatu hihi =D

värejä
 1.  Hedelmäkojuja oli paljon katujen varsilla.  2.  Vartija ja hassut vaatteet @ Pietarinkirkko.  3.  Ihana turkoosi skootteri Skoottereita näkyi muuten katukuvassa jatkuvasti.  4.  Nami nami jäätelöitä. Tuolla oli n. 40 eri jäätelömakua!

minä
 1.  Ekana päivänä Espanjalaisilla portailla.  2.  Ja kävinhän mä Louis Vuittonillakin kattelemassa :) Oli muuten hienoin liike, missä oon ikinä käynyt!

jäätelökollaasi
Ja herkullisimmat kuvat säästin viimeseks. Jäätelöä, jäätelöä ja jäätelöä. Italian jätskit on kyllä hyviä

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Seems perf :* Whaaat u stopped writing in english?

  ReplyDelete
  Replies
  1. yes i did :(
   it took so much time to write everything twice, ya know?!

   Delete
 2. Wow, ihania kuvia! Jään lukijaks ! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos ja tervetuloa lukijaks :)!

   Delete