Shopping from Aéropostale

Tuesday, June 25, 2013

Edellisestä postauksesta saatoittekin ehkä huomata, että sain vihdoin Aéropostalelta tilaamani vaatteet. Jipii! Ne on ihaniaOlin jo tilaamisvaiheessa ajatellut tehdä näistä vaatteista sitten oman postauksen.

You might noticed from my last post that the clothes I ordered from Aéropostale were arrived. Yippee! I love them I wanted to make them an own post so here comes!

P6256495-horz
Paidat, kolme valkoista ja yksi harmaa...hups. No ei se kyllä haittaa. Tietenkin olisin halunnut ehkä yhden värikkään, mutta tuosta röyhelötopista, mistä olisin lohenpunaisen halunnut, oli koot loppu :(
Topit ovat pitsisiä ja tuossa neuleessa on pallokuvioita pinnassa. Valkoiset on arkikäyttöön ja harmaan paidan tilasin enemmänkin oleilemiseen ja urheiluun.

Three white shirts and one grey...oops. Well it's okay but I wanted to buy the third one from the left as a salmon but the right sizes were sold :(
So the lace tops and the white knitting are for everyday wearing and the grey one is for trainings and  just being home.

P6256491
Sitten housuihin. Kaikki ovat college-kangasta ja todella mukavat päällä. Sisäpuolelta myös ihanan pehmeät. Ihanaa, että vihdoin sain tällaiset, kun mulla ei ole ollut mitään oleiluhousuja moneen vuoteen.

And then the pants. Everyone are college and so comfy. So nice that I finally got these sweatpants because I haven't had those kinds of pants for years.

P6256501
Näitä pikkujuttuja oli aivan pakko tilata. Kynsitarrat olivat vaan niin suloisia ja glitterviila ja kynsienkoristelukynä olivat kivoja. Sitten söpö huulikiilto ja aivan ihana kelloMulla ei oo oikeesti ollut rannekelloa sitten kuusi-vuotiaan jälkeen, ja toi valkoinen kultaisilla yksityiskohdilla oli ihan täydellinen ja juuri sellainen mitä olin halunnut. Sopii melkein kaikkeen!

These little things I couldn't resist. The nail stickers were like the cutest ever and the nail art -pend and the glitterfile were nice also. And then are that sweet lip gloss and the watchIt's just perfect to me and fits almost with everything!

P6256502
_________________________________________________________________________________

P6256510
Tässä vielä kaikki.
Mitäs tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Teenkö näitä lisää?
Lähden lauantaina Italian lämpöön ja sieltä varmasti tulen ostamaan paljon, joten voisin tehdä niistäkin ostoksista sitten samanlaisen esittelypostauksen :)

And that's all.
What did you like about this post? Do I make these kinds of more?
I'm going to Italy on next saturday and I'm gonna buy a lot, i guess, so I could make another shopping post of the clothes I'll buy :)

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. I really liked this post and the clothes are really awesome as mine too! ♥
  It's a great idea that you'd make a post of your Italy shoppings, i really can't wait!

  xoxo, Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks for your comment♥ And the cothes really are awesome!

   Delete
 2. Tykkään kyllä näistä ostospostauksista! :) Kiva aina lukea mitä muut on ostanut ja saada siitä itse inspiraatiota ja ideoita.

  http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin minäkin, siksi olikin kiva tehdä myös omaan blogiin vihdoinkin tällainen ostospostaus :)

   Delete
 3. Kiva postaus:) Sun blogin ulkoasu on tosi siisti!

  http://sonjaslife-sonjann.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Ihania ostoksia!! Voi mäkin haluisin laittaa tilauksen aeropostalelle! :)

  http://way-to-live-noora.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Voi että mitä löysitkään! Tyhjensitkö kenties koko nettikaupan? :D

  http://colours-in-the-world.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Sulla on aivan ihana blogi! ♥ Ihana ulkoasu :)
  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. voii miten ihania kynsijuttuja! <3 kiva blogi sulla :)

  ReplyDelete
 8. oliko toi nettikauppa luotettava? tuliko sulle tulleja ja kauanko kesti saapumisessa?(:

  ReplyDelete